Vakantiebijbelwerk

Wat doen wij?

Vakantiebijbelwerk,  Misschien klinkt dat je wel bekend in de oren? Dat is wat wij ook doen. De hervormde wijkgemeente Grote Kerk in Hilversum, is in het bezit van een omgebouwde bouwkeet. Daarom noemen wij de vakantiebijbelclub: de KinderBijbelKeet.  In verschillende vakanties door het jaar heen organiseen we kinderbijbelkeetdagen. Wil je weten waar dat is? Kijk dan even in de agenda.

Wat doen we eigenlijk op zo’n dag? We luisteren naar een Bijbelverhaal en we zingen allerlei liedjes. Verder gaan we natuurlijk ook knutselen en niet te vergeten de poppenkast. Jesse en Yara beleven allerlei avonturen en willen het graag aan jullie vertellen.

Hier zie je alvast wie Jesse en Yara zijn:

Thema's

Thema 2019: Schatrijk! We namen jullie mee in een ‘museum’ vol met schatten uit de Bijbel.  We laten de schatten van en over God laten zien. Wie is God in de geschiedenis?  welke grote dingen heeft God gedaan? Hoe mogen we genieten van alles wat God geeft aan ons? Ook vertellen we jullie over de grootste ‘Schat’: de Heere Jezus. Als je bij Hem en Zijn Rijk hoort, dan ben je SchatRijk! 

Thema 2020: Dit jaar was het thema: Duik erin! We namen jullie online mee naar de bijbelverhalen van Mozes, Naäman en Petrus. We vertelden verhalen over water, ‘doken’ in de Bijbel. Door COVID-19 kon de Keet niet naar plekken toekomen, maar hebben we filmpjes gemaakt die jullie online konden bekijken.

KinderbijbelKeet

De Kinderbijbelkeet staat tijdens de laatste week van augustus in Hilversum. Blijf op de hoogte en check regelmatig de website.