Kinderbijbelkeet Hilversum

Dat was een enerverend begin van de Keet-week vandaag. Het was heel erg leuk en we hebben zo’n 45 kinderen vandaag mogen verwelkomen. Leuk dat jullie er waren!

We waren blij dat het droog was en het zonnetje scheen. We hebben natuurlijk weer van alles gedaan. Veel gespeeld, een aardappelmannetje-/vrouwtje geknutseld, naar de poppenkast geluisterd met de nieuwe Jesse en Yara, gezongen en we hebben geluisterd naar het verhaal van de schepping.

En weet je wat zo mooi is, wij, de mensen zijn het mooiste wat de Heere God geschapen heeft. Hij is heel blij met ons, we zijn heel kostbaar voor Hem. Natuurlijk heeft Hij ook wel eens verdriet om wat we doen, maar Hij blijft van ons houden, wat er ook gebeurt. Dat is toch mooi hè?

We zijn ook al begonnen met de Weettekst aan te leren en ook daar horen we weer hoe waardevol we zijn voor God. Wil je daar ook meer over weten? Morgen, donderdag en vrijdag ben je nog van harte welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *