KinderBijbelKeet

Vandaag was de eerste dag van de KinderBijbelKeet. Het dagthema van vandaag is: Jezus redt. Het verhaal van het verloren schaapje is verteld. Wisten jullie ook dat toen het schaapje teruggevonden was er een groot feest werd gehouden?

Jesse en Yara waren er in de poppenkast natuurlijk ook weer bij. Verder hebben we heerlijk gezongen, wat een leuk themalied zeg. Ook hebben we alvast de weettekst geoefend. Die is best lang, maar wel heel mooi.

Toen het gezamenlijke programma was afgelopen hebben we met de oudste kinderen Trefbal gespeeld en daarna een leuke BijbelQuiz gedaan.
De jongste kinderen konden na de poppenkast even de benen strekken door allemaal schaapjes te zoeken. Het team dat het verloren schaapje had gevonden was de winnaar. Erg leuk! Na dit spel konden ze een schaapje knustelen, met wasknijpers. Aan de wasknijper kan je dan iets ophangen, dan kun je het niet verliezen.

En dan is het al weer tijd om af te ronden. We sluiten gezamenlijk af met het zegenlied en dan hopen we iedereen morgen weer te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *