Wauw, wauw, wauw. Wat een te gekke week hebben we gehad en wat is het snel gegaan. Maanden van voorbereiding en zoef dan is het alweer voorbij.

De zaal is versierd met allemaal survival-dingen en zodra de kinderen binnen zijn, is het meteen feest, want wat zijn er veel kinderen gekomen. Afgelopen week hebben we meer dan 85 kinderen mogen verwelkomen. Dat is geweldig, want met vorig jaar vergeleken zijn dat er wel 25 meer!

Vandaag hebben we gezongen met de piano, wat ontzettend veel leuker is dan met een cd-speler. De kinderen zingen dan ook uit volle borst mee. De weettekst zeggen we met zijn allen zo op, geen probleem. Jesse en Yara zijn ook weer van de partij en er wordt een sketch gehouden.

Na het eerste gedeelte van het programma is het de hoogste tijd dat de papa’s en mama’s maar eens naar huis gaan, zodat de kinderen kunnen gaan speuren en spelen. Want wat is ook dat weer heel tof gedaan. Een speurtocht rondom de kerk met als doel een schatkist vinden. Dat is natuurlijk gelukt! En dan op het kerkplein: een heus klim-spring-kussen, een vuurtje met marshmallows (mmmmmm, jammie), touwtrekken, blikgooien, zo snel mogelijk een tent opzetten, water naar de overkant brengen in veeeeels te grote laarzen en ook de knutsel in de Keet ontbreekt niet!

Na al het harde werken, is het tijd voor een broodje knakworst en als we het zegenlied gezongen hebben is er nog één verrassing: een ijsje. Als die opgesmikkeld is, dan mogen de kinderen naar huis, maar niet zonder de goed gevulde goodybag…. Kijken jullie nog even naar alle leuke foto’s?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *