Dat was wéér een hele leuke dag. Het begon een beetje nat, maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk. Arie-op-survivalsafari had best een hele drukke dag gehad gisteren en moest er nog een beetje van uithijgen vandaag. Maar ja wat wil je, hij sleept ook zoveel spullen mee.

Vandaag hadden we het over de route die we volgen in ons leven. De route is de Bijbel en waar we uitkomen? Dat is bij de Heere Jezus. We mochten horen van de kamerheer uit Ethiopië en ook hebben Jesse en Yara weer wat beleefd met hun eigenwijze meester. Ook hij kon wel een routeboek (in dit geval de gebruiksaanwijzing) van de bbq gebruiken. Wat een rookontwikkeling zeg.  We moesten er flink van hoesten en proesten.

De knutsel die we vandaag gemaakt hebben, was een heuse boekenlegger. Eerst moesten we repen scheuren van oude wegenkaarten en dan mocht er nog een tekst opgeplakt worden: In de Bijbel leer je Jezus kennen! Ook het themalied is natuurlijk prachtig hierbij. Daar staat een zin in: ‘Hij heeft voor mij een routeboek…en als ik toch een keer verdwaal, gaat Hij naar mij op zoek’. Fantastisch, we mogen gewoon op Hem vertrouwen.

Na ijsjes, snoepjes, koekjes en drinken was de dag natuurlijk wel weer compleet. En gaan we op naar morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *