Wow wat hebben we een leuke dag gehad vandaag zeg. Het zonnetje scheen heel lekker en er kwamen allemaal leuke kinderen. ’s Ochtends was het ietsje rustiger met 17 kinderen, maar ’s middags kwamen er wel 30 en af en aan wat meer. Opgeteld hebben we dus bijna 50 kinderen over de Heere Jezus mogen vertellen. Dat is toch fantastisch!

We hebben vandaag kennis gemaakt met Arie op survivalsafari. Hij ziet er heel indrukwekkend uit kan ik je vertellen. Hij heeft een rugzak, een verrekijker, een slaapmat, een kompas, een karabijnhaak en zijn vrind de spin reist ook nog gezellig mee! Echt een toffe peer die Arie.

Nadat de kinderen enthousiast met het themalied hebben meegezongen en ook nog eens al heel goed meededen met de weettekst, mochten we ook nog het verhaal horen over de drie wijzen uit het Oosten. Een beetje raar zo midden in de zomer, hoort eigenlijk bij het Kerstverhaal. Maar eigenlijk heel logisch. De ster was het kompas van de wijzen. Zo vonden ze de Heere Jezus.

Dus nu konden de kinderen hun eigen ster gaan knutselen. Die zijn allemaal erg mooi geworden met al het glitterspektakel. Super gedaan hoor!

Na drinken, koekjes, snoepjes en ijsjes was het weer de hoogste tijd om naar huis te gaan en verheugen we ons op een hele leuke tweede dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *