We zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de KinderBijbelKeet-week. Het thema van dit jaar is zo ontzettend leuk, we zijn er helemaal enthousiast van geworden. We gaan namelijk op survival!

En omdat we niet alleen op survival kunnen, gaat de Heere Jezus met ons mee. Het leven is voor iedereen wel eens moeilijk en we hebben elkaar nodig en vooral de Heere Jezus, Hij is onze Gids.

Nieuwsgierig geworden over wat we allemaal gaan doen, noteer dan maar vast de dagen in je agenda dat we weer met de Kinderbijbelkeet op pad gaan. Van 29 tot en met 31 augustus ben je welkom in de Keet en 1 september hebben we natuurlijk weer de slotdag bij de Grote Kerk.

Hou de website in de gaten, want iedere keer staat er weer meer informatie op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *