Komen jullie ook naar het KinderKerstFeest?

Afgelopen zomer hebben jullie zoveel over de Heere Jezus gehoord tijdens de VakantieBijbelKeet, dus we hopen dat jullie nu ook naar het Kerstfeest komen om te horen hoe het allemaal ging toen de Heere Jezus geboren werd! Dat is natuurlijk al heel lang geleden, maar het is fijn om ieder jaar weer te horen en met elkaar te blij te mogen zijn en te zingen over de Heere Jezus.

Het KinderKerstfeest wordt gehouden op vrijdag 23 december 2016 om 19.00 uur in de Grote Kerk aan de Kerkbrink.

Iedereen is welkom, dus neem rustig je broertje of zusje mee of je vriendje of vriendinnetje. Zelfs opa’s en oma’s en papa’s en mama’s! Dus als je iedereen meeneemt, wordt het vast een heel fijn KinderKerstFeest.

Graag tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *